Black hair kapper Almere – BeautyByGaby

Dé black hair specialist in Almere en omgeving.

Wilt u er zeker van zijn dat u bij uw volgende kappersafspraak met een mooie look en een zelfverzekerd gevoel verschijnt? Dan bent u bij BeautyByGaby aan het juiste adres. BeautyByGaby is uw ideale black hair kapper in Almere die zowel de mannen als vrouwen haren verzorgt! Reken op een gespecialiseerde black hair kapper met jarenlange ervaring – onze styliste kan met alle soorten afro haren overweg!

Geen gedoe meer met lange wachttijden of slechte service. Ik neem echt de tijd voor u.
Ik wil er namelijk voor zorgen dat u onze salon verlaat met een goed gevoel.

Black Hair kapper voor vrouwen én mannen

Het verzorgen van uw haren is erg belangrijk. Zeker kroes haar, is belangrijk om goed te verzorgen. BeautyByGaby heeft alles in huis, om uw haar zo goed mogelijk te kunnen verzorgen. Knippen, kleuren, stylen, keratine, relaxen, curly behandeling , design essential strengthening therapy, vitamine behandelingen en weave. Daarnaast maak ik ook custom made wigs voor de vrouwen die daar behoefte aan hebben. BeautyByGaby heeft verschillende weave methodes d.m.v. ; vlechten, micro rings, full weave, partial sew in, versitaile sew in met closure en frontall install.

Niet alleen voor vrouwen: ook voor de mannen die op zoek zijn naar een black hair kapper in Almere, kunnen altijd terecht voor knippen en contouren! Bij BeautyByGaby bent u welkom voor meer dan alleen knippen. We adviseren u ook over de juiste producten, waardoor u thuis uw haar perfect kunt onderhouden en stylen.

Meer dan een black hair kapper

Met black hair kapsels zijn er talloze variaties mogelijk. U kunt uw haar in een natuurlijke coupe (een afro) dragen, vlechten, spiken en/of twisten. Maar natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om het haar juist te relaxen / straighten of curly te dragen. Ik denk graag met u mee!

Voor meer informatie of advies kunt u te allen tijden contact opnemen via het contactformulier of door te mailen naar info@beautybygaby.nl.

Optimale haarverzorging, zorgvuldige behandeling voor het beste resultaat.

Waarom BeautyByGaby?

BeautyByGaby

  • kan met ieder haartype overweg. Allround gespecialiceerd.
  • kan met iedere huidtype overweg.
  • biedt persoonlijke aandacht.
  • gebruikt hoge kwaliteit producten en tools.
  • is altijd op hoogte van de nieuwste trends.
  • heeft alleen 1 persoon die zit aan uw haar.
  • laat zich jaarlijks bijscholen in het buitenland.
  • houd zich aan de behandelingstijd zodat, de dag goed ingepland wordt.

Tarieven

Wigs / Weave incl. full stylingv.a. € 135,-
Balayage / Ombrev.a. € 95,-
Silkpressv.a. € 50,-
Relax / Curly all in.v.a. € 95,-
Vitamine behandelingenv.a. € 22,-
100% Real virgin hair verkoopv.a. € 55,- per bundel

Wat klanten zeggen

Professioneel advies gekregen wat geschikt is voor mijn kroeshaar en haarkleur. Mijn eigen haarkleur behouden opgefrist met een zilver toner die prachtig tot zijn recht komt met de juiste coupe. Ik ben super tevreden met mijn trendy nieuwe coupe! Love it!
Wordt altijd goed geholpen. Mijn haar zit altijd geweldig en valt ook goed als ik het zelf föhn. Kom regelmatig terug en zou haar ook aanraden aan anderen.
Als ik Naar De kapsalon Ga Van Gaby, Maakt Ze mijn haren altijd mooi.
Top visagiste
Leuke dame en superlief met kinderen. Bedankt voor je kundige handen en geduld tot gauw.

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag?

Voor meer informatie of advies kunt u te allen tijden contact opnemen via het contactformulier, door te mailen naar info@beautybygaby.nl, door een Whatsapp bericht te sturen (rechts onderin) of door te bellen naar 06 196 473 17


Openingstijden

maandag     gesloten
dinsdag       09:00–17:30
woensdag   09:00–17:30
donderdag  gesloten
vrijdag         09:00–18:00
zaterdag      09:00–17:00
zondag        gesloten