Custom made Wig

Heeft u last van haar verlies of wilt u gewoon een mooie volle bos zonder dat het aan u eigen haar moet worden vastgemaakt? Dan heeft BeautyByGaby dé oplossing voor u! Namelijk een custom made wig! De wig van nu is niet de wig van vroeger. Het is niet te onderscheiden van natuurlijk haar. De custom made wig word met de hand gemaakt, door middel van weave banen die op een wigcap genaaid worden. Er worden kammetjes aan vast genaaid, die u in u haar kunt stoppen en een elastiek voor extra stevigheid. Het word gemaakt met 100% natuurlijk haar en een silk of lace cloure haar die u zelf kunt kopen of kunt bestellen.

Silk vs  lace closure/frontal

Een goede closure/frontal is de sleutel van een mooie wig. Dat maakt dat de pruik zo natuuurlijk oogt. Hoe weet je welke van de 2 closure/frontal qualiteitt je zou moeten nemen? Het verschil tussen lace en silk:

Silkbase

De silkbase closure heeft als basis ene zijde materiaaliets dikker dan de lace en niet doorzichtig. De silkbase oogt het meest op een natuurlijke scalp en is in verhouding tot de lace ongeveer dubbele in de prijsclasse. Beide closure moeten bij gewerk worden door middel van tweeezen en make up om zo de overloop van closure naar scalp bijna onzichtbaar te maken: Zie foto

Lace

De lace closure heeft als basis een dunne gaas materiaal, door dat het doorzichtig is, komt de hoofdhuid er doorheen als je het op je hoofd legt.

lace closure

20151022_105247

silk base closure

20151022_142003