Haarverkoop

100% Real virgin hair

Wat betekend 100% real virgin hair? Dat wil zeggen dat 1 haarbundel van 1 donor komt en nog nooit eerder chemisch is  behandeld. zie afbeelding: In de onderstaande  structuren is ons haar beschikbaar: Straight Bodywave, Loose wave, Curly Kinky curly. Bij goed gebruik kan het haar 1-2 jaar meegaan. U kunt het haar wassen, föhnen en tangen. Het is mogelijk het haar in elke gewenste kleur te verven. Hou er wel rekening dat hiermee de kwaliteit van het haar minder kan worden net zoals wanneer u uw eigen haar laat kleuren. Het is aan te raden meteen voor geblondeerde bundels aan te schaffen als uw het haar 6 tinten lichter dan de natuurlijke kleur wilt dragen. Inkleuren is namelijk minder schadelijk dan ontkleuren.

Het is aan te raden altijd door een professional te laten verven. Vraag naar de  prijzen /mogelijkheden voor het naar wens kleuren van het haar.

Welke lengte en hoeveel bundels heb ik nodig?
Probeer 1 inch langer te nemen dan gewenst, vaak word het haar na de installatie nog op maat geknipt. Wilt u het met een frontal bevestigen? Dan kunt u 1 bundel  minder nemen.

Wilt u plaatselijk verlengen / opvullen? Dan heeft u gemiddeld 4 – 8 banen nodig. Afhankelijk van de lengte en dikte van uw eigen haar. Hou er  rekening mee hoe langer het haar hoe minder er aan een bundel zit. Wij verkopen het haar in bundels van 100 gr ps. Afhankelijk van de lengte kunt u uit 1 bundel ongeveer 4-6 banen halen. Zoals u van u eigen haar gewend bent verliest u elke dag ongeveer 80-100 haren pd. Dat geld ook voor de haarbundels deze groeien alleen niet meer aan. U zal bij constatering uiteindelijk een bundel extra moeten aanschaffen om de zelfde volume te behouden.