Haarwerkspecialist

Bent u op zoek naar medische haarwerken/pruiken omdat, u last heeft van dunner haar of zelfs haarverlies? Dit kan komen d.m.v. alopecia of een andere ziekte/oorzaak. Ook voor gewoon een cosmetische haarwerk/pruik omdat u gewoon een volle/lange bos haar wilt, kunt u bij BeautyByGaby terecht want  het is allemaal mogelijk!

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij haarstukken of pruiken leveren van hoge kwaliteit 100%virgin hair. Dat kan zowel op de hand als machinaal gemaakt worden. En geheel naar wens gekleurd en geknipt worden.

Procedure
U mailt of belt ons voor een vrijblijvend intake gesprek in de salon. Indien noodzakelijk komen wij naar u toe. Dit is mogelijk binnen 5 dagen. Uw privacy wordt gewaarborgd, er wordt geluisterd naar u wensen en wij geven advies.

Wat zijn de verschillende mogelijkheden met daarbij de voor en nadelen? Welk haarwerk/pruik past het best bij u? Op aanvraag van een vrijblijvend advies gesprek in de salon kunt u wat  voorbeelden inzien / voelen.

De prijs van het haarwerk is afhankelijk van de lengte aantal bundels en type closure/frontal.

Omdat wij een erkend haarwerk salon zijn, kunt u met een verwijsbrief van de huisarts, jaarlijks een vergoeding vanuit de basis / aanvullende verzekering bij ons laten declareren. U hoeft dus maar een deel uit eigen zak te betalen.

wigs and weave