Krullen / stijlhaar knippen

De juiste techniek achter het krullen / stijlhaar knippen.

De meeste kappers knippen stijl en krullend haar op dezelfde manier. BeautyByGaby pakt dit anders aan. Zij pakt een bundel haar, waarvan de haren van nature bij elkaar zitten. Zo kan er voor elke klant het gewenste kruleffect gerealiseerd worden.

Ook kunt u met deze knip techniek twee keer zoveel volume krijgen! Zowel in krullend als in haar met een slag. Het voordeel is, dat krullend haar niet zo vaak geknipt hoeft te worden. 1 Keer in de 4 maanden is voldoende.

Bij stijl haar, worden er diverse kniplijnen / technieken gebruikt die passen bij u gezicht, haartype en wensen. Sommige haren raken beschadigd door invloeden van buitenaf, zoals weersinvloeden en stylingshandelingen. Hierdoor kan het haar gaan splijten en breken. De gevolgen hiervan zijn, dat het haar minder gaat glanzen maar ook dat het sneller gaat klitten.

Er zijn veel producten in de handel welke beweren een oplossing te bieden voor gespleten haar. Enkel raakt u de gespleten punten alleen kwijt als deze geknipt worden. Het gebruik van een conditioner of crèmespoeling kan wel bijdragen aan een goede vochtbalans en bescherming van het haar. Hiermee kan het ontstaan van gespleten haar punten enigszins worden beperkt. Lang haar heeft omdat het oud haar is, altijd te maken met gespleten punten. De mate waarin is afhankelijk van het haartype.

– Er wordt van u verwacht dat u alle onderliggende haarbehandelingen/producten uit het verleden eerlijk vertelt.
– Geeft u altijd duidelijk aan wat er precies moet gebeuren, de prijs is daarvan afhankelijk.
– Het is van belang dat u altijd met uitgekamd en gewassen haar naar de salon komt (mits er duidelijk is gecommuniceerd dat u haar tijdens de behandeling gewassen wordt).
– De kapper oordeelt of de behandeling mogelijk is. De prijs is afhankelijk van de lengte, dikte en geschiedenis van het haar.

krullen knippen