Krullen / stijlhaar knippen

De juiste techniek achter het krullen / stijlhaar knippen.

krullen knippen

De meeste kappers knippen stijl en krullend haar op dezelfde manier. Bij de techniek die BeautyByGaby gebruikt voor het knippen van krullen, pak zij een bundel haar, waarvan de haren van nature bij elkaar zitten. Zo kan er voor elke klant het gewenste kruleffect gerealiseerd worden. Ook kunt u met deze knip techniek twee keer zoveel volume krijgen! Zowel in krullend als in haar met een slag. Het voordeel is dat krullend haar niet zo vaak geknipt hoeft te worden. 1 Keer in de 4 maanden is voldoende. En als er geknipt word is het meestal maar een snippertje want, 1 cm van het haar eraf krult op, alsof er 5 cm van af is gegaan.

Bij stijl haar worden er ook diverse kniplijnen / technieken gebruikt die passen bij u gezicht, haartype en haar wens. Sommige haren raken beschadigd door invloeden van buitenaf, zoals weersinvloeden en stylingshandelingen. Hierdoor kan het haar gaan splijten en breken. De gevolgen hiervan zijn dat het haar minder gaat glanzen, maar ook dat het sneller gaat klitten.

Europees haar is meestal stijl, het slijtingspercentage is hoger en moet daardoor vaker geknipt worden.  Door het klitten van het haar zal het haar nog verder beschadigen. Daarnaast zal een beschadigde haar punt steeds verder in het haar omhoog splijten.

Er zijn veel producten in de handel welke beweren een oplossing te bieden voor gespleten haar..  Maar alleen door het haar te knippen raakt u gespleten punten kwijt. Het gebruik van een conditioner of crèmespoeling kan wel bijdragen aan een goede vochtbalans en bescherming van het haar. Hiermee kan het ontstaan van gespleten haar punten enigszins worden beperkt.  Lang haar heeft, omdat het oud haar is, altijd te maken met gespleten punten, de mate waarin is afhankelijk van het haartype. Geregeld bijpunten houdt het haar sterk en glanzend.

Bent u opzoek naar een krullen kapper die u krullen begrijpt ? Of bent u opzoekt naar een kapper die uw stijl haar goed begrijpt?

Zoek niet verder… BeautyByGaby is het juiste adres waar u moet zijn om uw haren te knippen.