Mixed hair

Veel mensen in Nederland hebben Mixed hair. Dit is haar wat niet kroest maar wel sterk krult.

mixed hair

Vaak heeft de drager, verschillende culturele achtergronden en is het haar met recht “mixed” te noemen. Daarnaast zijn er ook veel mensen van volledige Nederlandse origine die voor hun sterk gekrulde haar geen goeie kapper kunnen vinden.

Mixed hair moet ten opzichte van Black hair toch anders behandelt en geknipt worden. Dames en heren met natuurlijk gemixt haar (dus onbehandeld haar), moeten hun haar vaak behandelen met een masker of haar kuur. Het haar hoeft niet te vaak gewassen te worden en er gaan veel producten in. Het haar is van nature droger en heeft veel vocht en olie nodig. Producten speciaal voor Mixed hair zijn vloeibaar samengesteld met veel voeding en hydraterende bestanddelen erin.

Het voordeel van dit soort haar is; dat het niet vaker dan 1 keer per 4 maanden geknipt hoeft te worden. Maar als het geknipt word, mag er maar een klein snippertje vanaf omdat, elke centimeter die afgeknipt worden er wel 5 lijken als het opdroogt. Mixed hair dragers zijn vaak bang voor de schaar omdat hun haar snel inkrimpt. Bij BeautyByGaby knippen we het haar in een ronde vorm en laten we de onderkant intact zodat er geen doorzichtige partijen ontstaan aan de achterkant. Na de knipbeurt spoelen we het haar en kunnen we met de Design Essential Natural haarlijn de krul mooi definiëren.

Heeft u Mixed hair en durft u nooit naar de kapper? Zoek niet verder! BeautyByGaby is ervaren in uw haar soort!