Natural hair

Het dragen van Natural hair is de laatste jaren aanzienelijk vergroot.

Steeds meer mensen kiezen er bewust voor om hun haar te dragen naar de oorspronkelijke krulstructuur.Met de oorspronkelijke krulstructuur word bedoeld Virgin hair (maagdelijk haar). Haar wat niet in aanmerking is gekomen Met Chemie. Bij black/mixed haar kun je verschillende krulstructuren op het hoofd aanmerken. Het haar is van nature droger het haar heeft veel vocht en olie nodig, waardoor het minder vaak gewassen hoeft te worden en 1 keer in de 2 weken is voldoende. Als het haar nat is, kan het hel erg gaan krimpen (schrinkage) er zijn verschillende methodes om het haar te stretchen.

braid en twisten

1- Natural hair behandelingen

Natural hair kunt u op verschillende manieren dragen OA
-Op de natuurlijke manier Afro
-Vlechten
-Twisten
-twist/braid out
Door de twist / braids in nat haar aan te brengen, goed te laten opdrogen en lost te maken (Twist out / Braid out)
Creëert u een vergrotende krul patroon wat een voller en losser effect geeft. De outcome van een twist / braid out is per haartype verschillend.

2- Stomen/vitamine behandeling

Heeft u haar last van droog of beschadigd haar? Dan raad ik u aan uw haar herhaaldelijk te komen stomen. Door de vitamine boost word het haar gemoistorized, gehydrateerd en gevoed met proteine. Er word een cocktail samenstelling op u haar aangebracht. Met verschillende maskers en oliën die diep in uw haar doordringen terwijl u 30 minuten onder de stoomcap zit. Voor optimaal resultaat raad ik u aan om de 2 weken u haar te laten stomen gedurende 2 maanden.

3- Wash n go

Wash & Go de benaming zegt het al het is letterlijk wassen curl definen en u bent  klaar om te gaan. Door een crème,lotion of gel passé voor passé aan door in het haar te brengen  en de krullen los van elkaar neer te leggen ontstaat er  een gehydrateerde definitie  van de krullen oftewel defined curls.

wash n go

big chop

Tapered haircut

3- Big chop

De laatste tijd zien we in de salon veel Big Chop’s. Een big chop wil zeggen dat het chemisch behandelde haar helemaal word afgeknipt tot aan de Natural uitgroei van de Black hair drager.

Heeft u uw haar ooit chemisch laten behandelen d.m.v een ontkroes product (relax) of een krulvergrote behandeling (curly) en wilt u daarvan af ? Dan komt u in de transitioning (de overgangsfase). U heeft dan 2 keuzes: 1. Een big chop, in één keer alle steile punten eruit laten knippen of 2. Geleidelijk bij knippen totdat uw uitgroei, de gewenste lengte bereikt heeft. Dat kan jaren duren en als u de verschillende texturen van u haar niet juist behandeldt, kan alles gaan afbreken. U moet daar dus goed over nadenken en wellicht een passende protective hairstyle gaan zoeken zodat u, uw haar een tijd kan laten rusten Dit kan oa zijn vlechten / weaven.

Wilt u uw haren goed laten verzorgen? Dan bent u bij BeautyByGaby aan het juiste adres! Zij heeft alle technieken en tools in huis voor het beste resultaat voor uw haar!

Laat uw haar verzorgen door BeautyByGaby! Met inmiddels al 8 jaar ervaring weet zij zeker raad met uw haar! Maak een afspraak via de onderstaande button en laat u behandelen zoals u dat verdient!