Natural hair

Het dragen van Natural hair is de laatste jaren aanzienelijk vergroot.

Steeds meer mensen kiezen er bewust voor om hun haar te dragen naar de oorspronkelijke krulstructuur.Met de oorspronkelijke krulstructuur word bedoeld Virgin hair (maagdelijk haar). Haar wat niet in aanmerking is gekomen Met Chemie. Bij black/mixed haar kun je verschillende krulstructuren op het hoofd aanmerken. Het haar is van nature droger het haar heeft veel vocht en olie nodig, waardoor het minder vaak gewassen hoeft te worden en 1 keer in de 2 weken is voldoende. Als het haar nat is, kan het hel erg gaan krimpen (schrinkage) er zijn verschillende methodes om het haar te stretchen.

1. Natural hair behandelingen

Natural hair kunt u op verschillende manieren dragen waaronder:

– De natuurlijke manier (Afro)
– Vlechten
– Twisten
– Twist/braid out

Door de twist / braids in nat haar aan te brengen, goed te laten opdrogen en los te maken (Twist out / Braid out), creëert u een vergrotende krul patroon wat een voller en losser effect geeft. De uitkomst van een twist / braid out, is per haartype verschillend.

2. Stomen/vitamine behandeling

Heeft u haar last van droog of beschadigd haar? Dan raad ik u aan uw haar herhaaldelijk te komen stomen. Door de vitamine boost word het haar gemoistorized, gehydrateerd en gevoed met proteine. Er word een cocktail samenstelling op u haar aangebracht.

Met verschillende maskers en oliën die diep in uw haar doordringen terwijl u 30 minuten onder de stoomcap zit. Voor optimaal resultaat raad ik u aan om de 2 weken u haar te laten stomen gedurende 2 maanden.