Over Beautybygaby

Mijn naam is Gabriella
Ik ben beautystyliste sinds 2010. Uiterlijke verzorging is mijn passie. En van mijn passie heb ik mijn werk gemaakt. Ik bied precies wat een gespecialiseerde kapster in deze tijd moet bieden. Professionele hairstyling. Bij mij kunt u uitgaan van een uitgebreide expertise, advies op maat maar vooral service. Ik zorg ervoor dat de klant zich koning voelt. Op ieder gebied wat betreft u haar en hoofdhuid kunt u mijn advies en inzicht verwachten. Ook voor vragen met betrekking tot u kapsel en make-up kunt u bij mij terecht.

Februari 2015 ben ik zzp-er geworden in mijn vak. Momenteel ben ik binnen “Multicultie” Hairstudio Variaty in Almere Tussen de vaarten een zelfstandige kapster. En ik  sta te trappelen om u te voorzien van prachtig haar en make-up!

De kroon op mijn werk was het winnen van de stephanie’s blackstyles award. Waarbij ik een hairshow verzorgde op het Blackstyles weekend. in mijn Blog kunt u daar meer over lezen. Ik hou mijn vaktechnieken regelmatig bij, door curssusen te volgen in het buitenland. Kortom u kunt bij mij terecht voor al u vragen / behandeling MBT Beauty.

Voor meer informatie of advies kunt u te allen tijden contact opnemen via het contactformulier of door te mailen naar info@beautybygaby.nl.