Over Beautybygaby

Mijn naam is Gabriella
Ik ben beautystyliste sinds 2010. Uiterlijke verzorging is mijn grootste passie en van mijn passie heb ik mijn werk gemaakt. Ik bied precies wat een gespecialiseerde kapster in deze tijd moet bieden. Professionele hairstyling. Bij mij kunt u uitgaan van een uitgebreide expertise, advies op maat maar vooral service. Ik zorg ervoor dat de klant zich koning(in) voelt. Op ieder gebied betreft uw haar en hoofdhuid, kunt u mijn advies en inzicht verwachten. Ook voor vragen met betrekking tot uw kapsel en make-up kunt u bij mij terecht.

In februari 2015, ben ik Zzp-er geworden. Momenteel werk ik binnen “Multicultie” Hairstudio Variaty in Almere Tussen de vaarten, als zelfstandige kapster.

De kroon op mijn werk was het winnen van de ‘Stephanie’s Blackstyles Award’, waarbij ik een hairshow verzorgde op het ‘Blackstyles’ weekend. Ik houd mijn vaktechnieken regelmatig bij door cursussen te volgen in het buitenland. Kortom u kunt bij mij terecht voor al uw vragen / behandelingen m.b.t. Beauty and hair.
Voor vragen of contact kunt u contact met mij opnemen via het contactformulier of door te mailen naar info@beautybygaby.nl.