Relaxen

Afro haar kunt u op verschillende manieren van vorm veranderen. U kunt het haar bijvoorbeeld recht maken (ontkroezen/relaxen) .

Door een relaxer worden de krulverbindingen van je haar permanent verbroken en in de nieuwe structuur terug gezet. Haar dat eenmaal ontkroest is kan niet meer de oorspronkelijke krulstructuur terug krijgen. Deze behandeling kan ook toegepast worden bij mensen met krullend of golvend haar. Afhankelijk van de haardikte / gevoelligheid en het gewenste resultaat wordt er een sterkte toegepast. Deze behandeling duurt gemiddeld 2 uur. Scurl is een milde relaxer. Het maakt het haar niet recht maar rekt het uit tot de krul een s-vorm krijgt meestal word dit in kort haar gedaan.

Laat uw haren behandelen door Beautybygaby door middel van een relax treatment. Maak nu een afspraak via de button hieronder!

relaxen en curly

Curly

Afro haar, kunt u op verschillende manieren van vorm veranderen.

Een curly behandeling is ook een methode die toegepast kan worden. Hierbij worden ook de krulverbindingen verbroken, maar in grovere krullen weer worden vastgezet. Dit is een eveneens lange behandeling, maar is weliswaar een minder zware chemische behandeling voor het haar. Deze behandeling duurt gemiddeld 3 uur.

Voorwaarden
– Het haar kan niet geverfd worden tegelijkertijd daar moet 2 weken tussen zitten (een spoeling kan wel).
– Bij wondjes / irritatie op de hoofdhuid kan de behandeling niet gedaan worden.
– Als het haar lichter geverfd /geblondeerd of beschadigt is kan de behandeling niet gedaan worden
– U Kunt van relax niet naar curly overstappen
– Er moet minimaal 1,5 tot 2 cm uitgroei zichtbaar zijn