Wigs

De sleutel van de wigs en weave is de closure/frontal, die zo natuurlijk mogelijk word gecostumized. Er is geen verschil te zien met een natuurlijke haarlijn.

Heeft u last van haar verlies of wilt u gewoon een mooie volle bos, zonder dat het aan u eigen haar moet worden vastgemaakt? Dan heeft BeautyByGaby dé oplossing voor u! Namelijk een custom made wig! De wig van nu is zeker niet de wig van vroeger. Het is niet te onderscheiden van natuurlijk haar. Gaat met de trends mee en de technieken blijven groeien. Het resultaat is te vergelijken met een weave, zo natuurlijk mogelijk. Alleen kunt u deze dus op en af doen zodat u, uw haar genoeg kan laten rusten en ook vaker / makkelijker van kapsel kan veranderen.

Het is een investering omdat u er wat langer van kan genieten dan met een weave. Ook kunt u uw collectie uitbreiden door meer wigs te laten maken. Zo heeft u voor elke outfit / gelegenheid een passend kapsel. De wig word met de hand gemaakt, door middel van weave banen die op een wigcap genaaid worden. Er worden kammetjes aan vast genaaid, die u in u haar kunt stoppen en een elastiek voor extra stevigheid. Ook kunt u de wig laten vastnaaien.  De wig word gekleurd, geknipt, gestyled en helemaal gemaakt naar wens!

wigs and weave